Søg i denne blog

søndag den 4. marts 2012

Demin-flow

I vinterferien fik jeg et demin-flow. 

Jeg har i årevis gemt på gamle cowboybukser, dynebetræk og andre stofrester, fordi en dag så ville jeg gå igang med at sy.
Det skete i vinterferien 2012, de hengemte cowbukser og stofrester har ligget i mulm og mørke og ventet i ca. 20 år på dette.
Herligt jeg fik lavet et super flot, - synes jeg selv - sengetæppe.Nu mangler jeg bare at give det vattering og bagtæppe, det er et kæmpe arbejde at lave så stort et tæppe.Jeg vil rigtig gerne finde vattering af bomuld, men ved ikke om det findes??? 


















Grydelapper af buksebagen.
Lommerne er blevet til et lille hus, syet efter en 20 år gammel opskrift fra Femina



Her er baglommen på et par gamle cowboybukser blevet til et par grydelapper. 
Men hvor er det svært at finde på en ordentlig strop, demin bliver jo meget tykt, så det duer ikke med en deminstrop - hmmm! pludselig finder jeg forhåbentlig på noget.


De sekskantede puder og grydelapperne har jeg fået min datters velsigelse på, - sådan nogle puder vil jeg også have mor, men de skal være grønne. Nuvel så må jeg igang med at sy sekskantede puder i grønt.


1 kommentar:

  1. Hej Joan
    Hvor er det bare et flot tæppe du har fået "lappet" sammen.
    Man kan godt købe vattering af bomuld, det har jeg nemlig haft brugt, når jeg har syet babytæpper. Det er en smule tyndere end alm. pladevat, men er dejlig blødt i forhold til det lidt stive pladevat. En hurtig søgning på Google, og jeg fandt frem til det her sted der sælger det http://skerping.dk/vatter.htm

    SvarSlet