Søg i denne blog

onsdag den 21. december 2011

Gåseleverpate


Smukke smukke gæs, dejlige fugle. Vagtsomme og kloge. Frygtsomme og grusomme.
- og så smager de vidunderligt på julebordet langtidsstegte i ovn fyldt med svedsker og æbler.

 
Deres indmad kråse, hjerte og lever bliver til en velsmagende gåseleverpate. Uhmmm!!!
Kråser fra gæssene
og gåselever

  
blendes


                                                                            
Gåseleverpostej
Jeg vælger altid opskrifter uden spæk og helst heller ikke piskefløde, alt det fedt sætter sig jo på sidebenet. Her er opskriften 

Lammeleverpostej Jeg har lige lavet den lækreste lammeleverpostej, her kommer opskriften:
1 kg lammelever
3 dl fløde
250 g smør
5 hakkede løg
2 dl portvin
4 tsk timian
4 tsk salt
3 tsk stødt peber, et drys chili.
Hak lever og løg på maskine og blad alle ingredienser i.
Hæld blandingen på stanniolforme og bag dem i vandbad ved 180 grader i 45 minutter.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar